NIEUWS

11 juni 2009
Predicaat Koninklijk voor Buhrs in ZaandamBuhrs in Zaandam is bekroond en mag zich ‘Koninklijk’ noemen. De burgemeester van Zaanstad, mevrouw Geke Faber reikte daarvoor namens Hare Majesteit de Koningin het predicaat uit aan algemeen directeur Joost van der Klooster. Dat gebeurde onder aanwezigheid van het personeel. "Dit predicaat is een ode aan het personeel van Buhrs en aan onze relaties," zei Joost van der Klooster in zijn dankwoord. "Vorig jaar vierde Buhrs haar 100-jarige bestaan. Daar is een interessant boek over verschenen. Als je dat leest, kom je tot de conclusie dat Buhrs is groot gemaakt door hardwerkende mensen. Van een Zaanse smederij tot een wereldwijde producent van mailing- en fulfillmentoplossingen. De eer van het Koninklijke predicaat gaat uit naar de vele mensen die zich daarvoor ingez
et hebben".

Over Buhrs
Buhrs is een wereldwijde producent van mailing- en fulfillmentoplossingen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folie- en papierverpakkings-, couverteer- en fulfillmentsystemen. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, documenten, direct mail producten, boeken, video’s, CD’s en plastic cards voor voor distributie. Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, lettershops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, fulfillment bedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen.

Buhrs heeft meer dan 4.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar vier nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor systemen van hoge kwaliteit die de productie en efficiëntie vergroten. Buhrs beschikt over productiemaatschappen in Zaandam en in het Duitse Löhne. Daarnaast heeft Buhrs verschillende verkoop- en servicekantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Finland, de Verenigde Staten, China en Japan. Buhrs is in de rest van de wereld vertegenwoordigd door industriegekwalificeerde distributeurs.

(De Ondernemer, 11 juni 2009)

 


NIEUWS

10 september 2009
Koninklijk predicaat voor Hilverda Groep
......................
25 juni 2009
Wegener door fusie niet langer Koninklijk
......................
11 juni 2009

Predicaat Koninklijk voor Buhrs in Zaandam
......................
10 februari 2009
Goudse Machinefabriek Koninklijk
......................